Italiaanse lekkernij
Inhoud: 200 gram.
Ingrediënten: TARWEmeel, suiker, AMANDELEN 21%, BOTER (MELK) 3%, Eipoeder, glucose-fructosestroop, rijsmiddel: (E450i), E500ii, maiszetmeel), honing, rijsmiddel: E503, zeezout, natuurlijk vanillearoma.
Op zoek naar de echte smaak van Italie? Met de cantucci classici haal je een stukje Toscane in huis. Deze traditionele knapperige amandelkoekjes zijn een tijdloze Italiaanse lekkernij. Perfect voor bij de koffie, cappuccino, thee of zoals ze in Toscane doen; een glas zoete dessertwijn om het koekje in te dippen..
Cantucci is ook wel bekend als Cantuccini. Het zijn ambachtelijk handbereik koekjes die volgens authentieke Toscaanse recepten worden gemaakt. Het unieke aan deze koekjes is hun extra stevige en knapperige bite met rijke amandelsmaak. Omdat elk koekje dubbelgebakken wordt is het een echte biscotti zoals de Italianen het noemen, wat zorgt voor de kenmerkende krokantheid. Door de stevige structuur is het een geliefd koekje in Toscane om als traditie bij een zoete dessertwijn te nuttigen als nagerecht of aperitief en het amandelkoekje te dopen in het glas.
Bevat NOTEN, GLUTEN, MELK, EI.
Kan sporen bevatten van SOJA, (andere) NOTEN.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.