Melkchocolade druppels 823

100% Callebaut 

OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
  • Altijd lekker vers zoals op de markt
  • Al 50 jaar dé notenspecialist
  • De beste kwaliteit voor marktprijzen
Bastian Boer
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten

Melkchocolade druppels 823

  • Echte Callebaut callets
  • Romige Belgische melkchocolade
  • Heerlijk als toevoeging in taart, muffin of koekjes
  • Ook lekker om te smelten voor chocolademelk
  • Vloeibaarheid: 3 druppels (823) Callebaut 


Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, cacaopoeder, volle MELKpoeder, natuurlijke vanille, soja-lecithine.

*Bevat tenminste 33,6% cacao

De onweerstaanbare smaak van Callebaut chocolade callets melk 823

Dé favoriet onder chocolatiers, bakkers en patissiers wereldwijd. Deze premium melkchocolade staat bekend om zijn perfecte balans tussen romige melk, rijke cacaotonen (33,6% cacao) en subtiele hints van karamel. Of je nu pralines, taarten, desserts of glazuur maakt, de Callebaut 823 levert keer op keer een professioneel resultaat.

Waarom kiezen voor Callebaut 823?

  • Uitgebalanceerde smaak: Een harmonie van melk, cacao en karameltonen.
  • Veelzijdig in gebruik: Perfect voor tempereren, gieten, coaten, ganache of chocolademousse.
  • Gemakkelijk te smelten: Dankzij de handige callets (druppels) is smelten en verwerken eenvoudig.
  • Hoogwaardige Belgische chocolade: Ambachtelijk gemaakt volgens Callebaut’s authentieke recept.


Melkchocolade druppels gebruiken

De melkchocolade druppels van Callebaut zijn heerlijk om te gebruiken in taart, over koekjes of cake. Je kunt de chocoladedruppels au-bain-marie smelten in een pannetje waardoor er een heerlijke vloeibare chocolademengsel ontstaat. Je kunt dit vervolgens als decoratie of topping gebruiken over cake, ijs, koekjes, fruit, tussendoortjes of het maken van chocoladerepen.

Deze chocolade druppels worden ook veel gebruikt als basis voor warme chocomelk. Simpel en snel: je pakt een kop met hete melk en voegt 40 gram chocolade druppels toe. Even roeren en voilà jou warme chocolademelk is klaar!

Bestel vandaag nog de Callebaut chocolade 823 melk online en breng je baksels naar een hoger niveau!


Allergie informatie

Bevat MELK, SOJA. 

De kleinverpakkingen (< 10 kilo) kunnen sporen bevatten van NOTEN, PINDA'S, GLUTEN.


Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 563 kcal / 2356 kJ
  • Eiwitten 7 g
  • Koolhydraten 50,9 g
  • waarvan suikers 50 g
  • Vetten 36,1 g
  • verzadigde vetten 22,9 g
Mineralen
  • Zout 0,2 g
Houdbaarheid

Ongebrande noten

Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.

Gebrande noten

Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.

Chocolade

Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.

Pindakaas & Notenpasta's

Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.

Gedroogd fruit

De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.

Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.

Beoordelingen
Over Bas Boer Noten

De familie Boer weet alles over noten.

Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.

Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.

In de video zie je ons ambachtelijke proces.