100% Callebaut
Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, cacaopoeder, volle MELKpoeder, natuurlijke vanille, soja-lecithine.
*Bevat tenminste 33,6% cacao
Dé favoriet onder chocolatiers, bakkers en patissiers wereldwijd. Deze premium melkchocolade staat bekend om zijn perfecte balans tussen romige melk, rijke cacaotonen (33,6% cacao) en subtiele hints van karamel. Of je nu pralines, taarten, desserts of glazuur maakt, de Callebaut 823 levert keer op keer een professioneel resultaat.
De melkchocolade druppels van Callebaut zijn heerlijk om te gebruiken in taart, over koekjes of cake. Je kunt de chocoladedruppels au-bain-marie smelten in een pannetje waardoor er een heerlijke vloeibare chocolademengsel ontstaat. Je kunt dit vervolgens als decoratie of topping gebruiken over cake, ijs, koekjes, fruit, tussendoortjes of het maken van chocoladerepen.
Deze chocolade druppels worden ook veel gebruikt als basis voor warme chocomelk. Simpel en snel: je pakt een kop met hete melk en voegt 40 gram chocolade druppels toe. Even roeren en voilà jou warme chocolademelk is klaar!
Bestel vandaag nog de Callebaut chocolade 823 melk online en breng je baksels naar een hoger niveau!
Bevat MELK, SOJA.
De kleinverpakkingen (< 10 kilo) kunnen sporen bevatten van NOTEN, PINDA'S, GLUTEN.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.