Italiaanse lekkernij
Inhoud: 200 gram.
Ingrediënten: TARWEmeel, suiker, pure chocolade (suiker, cacaomassa, cacaoboter, dextrose, emulgator: SOJA-lecithine, natuurlijk vanille aroma) 12%, gekonfijte sinaasappelschil (sinaasappelschil, glucosestroop, rietsuiker) 10%, eieren poeder, boter (MELK), 2% glucose-fructosestroop, rijsmiddel: (E450i, E500ii, maiszetmeel), rijsmiddel: E503, zeezout, natuurlijk vanille aroma.
Luxe Cantucci met gekonfijte sinaasappel en pure chocolade
Op zoek naar een zoete luxe Italiaanse lekkernij met een verfijnde frisheid? Dan zijn deze cantucci met stukjes pure chocolade en sinaasappelschil een ware traktatie voor je smaakpapillen. Een knapperige biscotti tjokvol smaak. Lekker bij de koffie, thee of bij als nagerecht bij een mooi dessert .
Cantucci is ook wel bekend als Cantuccini. Het zijn ambachtelijk handgemaakte Italiaanse koekjes die op authentieke Toscaanse recepten zijn gebaseerd. Het unieke aan Cantucci is dat deze koekjes tweemaal worden gebakken. Hierdoor zijn ze extra krokant. Ondanks dat ze een knapperige en stevige bite hebben zijn ze toch luchtig van smaak. Door de toevoeging van de stukjes sinaasappel en pure chocolade ontstaat er een ware smaaksensatie.
Tip: ook lekker bij een dessertwijn of roomijs.
Bevat GLUTEN, MELK, EI.
Kan sporen bevatten van SOJA, (andere) NOTEN.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.