- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Smelt de kokosolie en voeg alle ingrediënten voor de bodem toe aan een diepe kom. Meng dit goed door elkaar. Verdeel het deeg in een met bakpapier beklede kleine ovenschaal en druk goed aan
- Bak dit voor 20 minuten in de oven op 175 graden
- Maak ondertussen de vulling door alle ingrediënten in een hakmolen kort te blenden tot een plakkerige massa. Het hoeft niet volledig fijngemalen te zijn zodat je ook nog lekkere stukjes pecannoten proeft!
- Verdeel de vulling dan over de bodem en doe hier nog wat pecannoten op. Bak nogmaals voor 20 minuten op 175 graden in de oven
- Laat de eiwitrijke pecan bars nadien volledig afkoelen en snijd ze dan in stukken.
Dit recept is gemaakt door Selina van Keuken Geluk. Wil je een ander lekker recept van haar maken? Deze caramel bars met dadels zijn heerlijk!
Reacties (0)
Laat jouw reactie achter