Cacaopoeder raw & bio

Raw & biologisch

OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
  • Altijd lekker vers zoals op de markt
  • Al 50 jaar dé notenspecialist
  • De beste kwaliteit voor marktprijzen
Bastian Boer
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten

Cacaopoeder raw en biologisch

  • 100% biologisch cacaopoeder
  • Rauw cacaopoeder
  • Bron van anti-oxidanten
  • Bevat gezonde vetten


Ingrediënten: 200 gram biologisch en rauw cacaopoeder van het merk purasana.


Raw cacaopoeder

Raw cacaopoeder wordt zonder verhitten uit het zaad van de Theobroma cacao gehaald, een kleine boom die groeit in tropische klimaten. Cacao bevat van nature verschillende gezonde voedingsstoffen en fytonutriënten.

Cacaopoeder wordt via een artisanaal proces bekomen uit de cacaobonen. Dit poeder is puur en zonder suikers of smaakversterkers.


Ingredienten:

100% biologisch & rauw cacaopoeder (Theobroma cacao) uit Peru.
BE-BIO-02


Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • onverzadigde vetten 7,9 gram
  • Energie 1568 kj/ 379 kcal
  • Eiwitten 18,5 gram
  • Koolhydraten 10,5 gram
  • Vezels 34 gram
  • Vetten 21,7 gram
  • verzadigde vetten 12,9 gram
Mineralen
  • Natrium 100 mg
Houdbaarheid

Ongebrande noten

Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.

Gebrande noten

Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.

Chocolade

Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.

Pindakaas & Notenpasta's

Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.

Gedroogd fruit

De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.

Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.

Beoordelingen
Over Bas Boer Noten

De familie Boer weet alles over noten.

Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.

Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.

In de video zie je ons ambachtelijke proces.