Dagvers gebrand
Ingrediënten: PECANNOTEN, PINDA-olie (arachide).
Op zoek naar knapperige ongezouten pecannoten? Wij kiezen uitsluitend voor de grootste maat pecannoten die beschikbaar zijn van hoge kwaliteit. Hierna branden wij de pecannoten dagelijks zelf in onze eigen productie. Doordat we de pecannoten zelf branden in pure arachide-olie zodat de pecannoten smaak nog meer naar voren komt ontstaat er een optimale smaak en textuur van de pecannoten. Na het branden laten we de pecannoten natuurlijk afkoelen zodat ze extra bite krijgen door de knapperige textuur.
Door de smaak en bite van de ongezouten pecannoten durven wij te zeggen dat ze net zo lekker smaken als gezouten pecannoten.
Wist je dat ongezouten pecannoten ook nog vaak gebrand worden als toevoeging aan een salade of recept? Kies voor ongezouten pecannoten wanneer deze niet meer verhit worden in de pan of oven. Wil je toch liever pecannoten om te verwerken in een gerecht wat nog de oven in gaat? Kies dan het beste voor ongebrande pecannoten of pecannoten stukjes.
Wij leveren de gebrande ongezouten pecannoten zonder zout in hersluitbare cups en bij afname van onze grootverpakkingen in hersluitbare zakken. Hierdoor kan je langdurig genieten van knapperige pecannoten zonder smaakverlies!
Allergenen: Bevat PINDA en NOTEN. Kan sporen bevatten van GLUTEN en SESAM.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.