Kokos
Kokos kennen we vooral al kokosnoot vrucht en dan vaak de varianten die van het kokos vruchtvlees worden gemaakt. Producten als kokosmelk, kokosolie of kokos room worden veel gebruikt in de Aziatische keuken en in populaire curry's, soepen en gerechten.
Kokos is plantaardig, rijk aan onverzadigde vetten, bevat nauwelijks koolhydraten en is een bron van mineralen en enzymen. Door de typische kokossmaak en kokosgeur is het makkelijk en lekker product om in te bakken of mee te koken.
Kokos soorten producten
Kokos kennen we in veel verschillende variaties. In onze online webshop hebben we de meest verkochte soorten kokos producten in het assortiment opgenomen. Deze kan je toevoegen als smaakmaker, zoetmaker, aan je ontbijt, hoofdgerecht of toetje. De soorten kokosolie met of zonder geur en biologische kokosroom worden vooral gebruikt om groenten, vis of vlees in te bakken in plaats van in olijfolie of zonnebloemolie. Daarnaast wordt kokosmelk of kokosroom ook veel gebruikt als natuurlijk bindmiddel in soepen en sauzen en als smaakmaker.
Kokosbloesemsuiker en kokosmeel zijn mooie kokos producten die plantaardig, glutenvrij en ideaal gebruikt kunnen worden om cake of muffins mee te maken. Wist je dat kokossuiker ook een mooi alternatief is voor witte basterdsuiker?
Onze 10x populaire kokosproducten op een rijtje
- Kokosrasp, gemalen kokos
- Krokante biologische kokossnippers
- Kokosvlokken (kokos chips )
- Kokosmeel biologisch
- Kokosolie bio extra vierge
- Kokosolie bio geurloos
- Kokosolie bio RBD grootverpakking
- Kokosroom
- Kokosbloessemsuiker bio
- Kokosblokjes