Gebakken uitjes

  • Knapperige uitjes
  • Heerlijk als topping over sate, nasi en andere gerechten
  • Geeft gerechten een extra crunchy bite
  • Zonder toevoeging van smaakversterkers en suiker


Ingrediënten: Ui, palmolie, TARWEbloem, zout, water. 


Knapperige gebakken uitjes voor extra crunch

Gebakken of gefrituurde uitjes zijn een populaire toevoeging in de keuken. Veel Aziatische gerechten bevatten een toevoeging van deze knapperige stukjes ui. Door de fijn gesneden uitjes door tarwebloem te halen en ze vervolgens te bakken in olie krijgen ze een extra rijke kleur, smaak en krokante bite. Heerlijk over Sate, pindasoep, rijstgerechten of als basis voor een zelfgemaakte seroendeng!


Allergie informatie

Bevat TARWE. 

Kan sporen bevatten van NOTEN, PINDA'S, GLUTEN, SESAM.


Seroendeng gebruiken

Seroendeng past uitstekend als topping over nasi, rijst en noedels. Je ziet het in veel Indonesische recepten en is onmisbaar bij een goede sate ayam.


Seroendeng bewaren

Sluit de seroendeng luchtdicht af in de pot of een Tupperware bakje zodat de crunchy structuur van de mix behouden blijft.


Allergie informatie:

Bevat PINDA'S, UI. 

Verpakt in een bedrijf waar ook NOTEN, GLUTEN worden verwerkt.


Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 2665 KJ / 615 Kcal
  • Eiwitten 12 gram
  • Koolhydraten 27 gram
  • Vezels 9,2 gram
  • waarvan suikers 8,7 gram
  • Vetten 52 gram
  • verzadigde vetten 28 gram
Mineralen
  • Zout 0,40 gram
Beoordelingen