- Prak de bananen in een kom tot een gladde massa
- Voeg de eieren toe aan de geprakte bananen en meng goed
- Voeg het erwtenproteïnepoeder, havermeel, bakpoeder, een snufje zout en eventuele optionele smaakmakers toe aan het bananen-eimengsel. Meng alles goed tot een glad beslag ontstaat
- Verwarm een beetje kokosolie of boter in een koekenpan op middelhoog vuur
- Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan om pannenkoekjes te vormen (afhankelijk van de gewenste grootte van de pannenkoeken)
- Bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin, ongeveer 2-3 minuten per kant
- Herhaal dit proces met de rest van het beslag, waarbij je telkens wat extra olie of boter toevoegt aan de pan indien nodig
- Serveer de bananen pancakes warm, eventueel met wat verse banaan, honing, ahornsiroop of andere toppings naar keuze.
Zin in een ander voedzaam ontbijt? Misschien is deze groene smoothie bowl wel wat voor jou!
Reacties (0)
Laat jouw reactie achter