Gebrand & gezouten
Ingrediënten: PISTACHENOTEN, PINDA-olie (arachide), zout
Onze pistachenoten worden op een ambachtelijke wijze gebrand door deze in 100% pure arachideolie te branden. Op deze manier komt de smaak van de pistachenoten meer naar voren en krijgen ze een knapperige bite. Velen verkiezen om deze reden gebrande noten boven de naturel noten. Omdat wij meer dan 50 jaar ervaring hebben in het branden van onze noten, weten wij precies hoe lang en op welke temperatuur elke noot gebrand moet worden.
De naturel pistachenoten worden uit de dop gehaald of de dop wordt licht gebroken en direct gegeten. Als de pistache even kort gebrand wordt is deze sterker van smaak en is deze knapperiger. Juist vanwege deze toevoeging kiezen velen voor deze variant. Ideaal om lekker te snacken op de zaterdagavond, tijdens een verjaardag of gewoon als lekker tussendoortje.
Allergenen: Bevat NOTEN. Kan sporen bevatten van GLUTEN, PINDA'S en SESAM..