Biologische rijst vlokken glutenvrij

  • 100% glutenvrij
  • Puur & biologisch
  • De basis voor een gezond ontbijt
  • Ook te gebruiken in recepten voor desserts, toetjes en rijstpudding
  • Verpakt per 500 gram


Ingrediënten: rijstvlokken*

* Biologische oorsprong


Rijst vlokken gezond en gemakkelijk in gebruik

Rijst vlokken zijn gepelde geplette rijstkorrels. Rijst vlokken zijn licht en zacht van structuur. Net als rijst zijn ook de rijstvlokken voedzaam en bevatten ze diverse voedingsstoffen zoals koolhydraten, 8,3 gram eiwitten per 100 gram en voedingsvezels. 

Van nature zijn de rijstvlokken glutenvrij en omdat ze geplet en verpakt worden in de glutenvrije productie bij Van der Halm in Nederland weten we zeker dat het 100% glutenvrij is.

Je kunt deze biologische rijst vlokken gebruiken om ontbijt pap van te maken en het te mengen met fruit, noten en zaden maar het wordt ook veelvuldig gebruikt in recepten voor toetjes en rijstpudding.

  • Tip: kook de rijstvlokken 4 minuten op gemiddelde temperatuur en ze zijn klaar om te gebruiken in je pudding of als pap!


Allergie informatie

Glutenvrij.

Kan sporen bevatten van NOTEN, SOJA.

Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 1511 kJ / 357 Kcal
  • Eiwitten 8,3 g
  • Koolhydraten 73,5 g
  • Vezels 3,0g
  • waarvan suikers 1 g
  • Vetten 2,6 g
  • verzadigde vetten 0,6 g
Mineralen
  • Zout 0,03g
Beoordelingen