Havergrutten biologisch

  • 100% puur 
  • Biologische stukjes haver
  • 13,5 gram eiwitten per 100g
  • Bevat langzame koolhydraten voor meer en langdurige energie!
  • Voedzaam en bron van vezels


Ingredienten: HAVERgrutten*

*Biologische oorsprong.


Wat zijn havergrutten en hoe gebruik je het

Havergrutten worden bij de Nederlandse pletterij Van der Halm gemaakt van hele haverkorrels. Doordat de haver in stukjes wordt 'gehakt' ontstaan er stukjes haver die wij kennen als havergrutten. De havergrutten hebben een volle haversmaak en zijn direct klaar voor gebruik. 

Je kunt havergrutten gebruiken als basis voor een zelfgemaakte muesli, om pap van te maken of als toevoeging in een shake of door de kwark. Wanneer je de grutten mengt met vocht zoals water, melk of fruitsap zullen ze weker worden en nog makkelijker verteerbaar.

Door de grove structuur van de havergrutten heb je wat meer bite dan bijvoorbeeld bij havermout


Allergie informatie

Bevat HAVER. 

Kan sporen bevatten van; NOTEN, PINDA'S, MELK, SOJA.

Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 1530 kJ / 365 kcal
  • Eiwitten 18 g
  • Koolhydraten 49 g
  • Vezels 14 g
  • waarvan suikers 1,3 g
  • Vetten 7,6 g
Mineralen
  • Natrium 0,012 g
Beoordelingen