Granola
Granola, inmiddels kent iedereen deze ontbijt-soort wel. Wist je dat granola eigenlijk gewoon een vorm van muesli is maar het grote verschil zit dat granola krokant wordt geroosterd in de oven? Granola kan iedereen dus maken zolang je maar beschikking hebt over ontbijtgranen naar keuze en een natuurlijk zoetmiddel zoals honing, agavesiroop of rijststroop. Strooi de ontbijtgranen over een bakplaat met bakpapier, voeg er globaal wat zoetstof aan toe en zet even in de oven. Let wel op, granola kan snel verbranden!
Heb je niet zo een zin om zelf je granola te bakken? Dan kies je natuurlijk voor kant-en-klare granola, net zo lekker, net zo gezond alleen dan zonder gedoe.
Granola gezond en natuurlijk ontbijten
Wij laten onze granola maken door een echte granola bakker. En ook fijn; wij zoeten onze granola heel subtiel met een klein beetje honing en kaneel. Hierdoor proef je de krokante granen in combinatie met de noten, pitten en gedroogd fruit stukjes.
Hierdoor bevat onze granola geen onnodige toegevoegde geraffineerde suikers, kunstmatige zoetstoffen of andere 'dingen' die niet in je ontbijtbordje thuishoren.