Biologische boekweit vlokken glutenvrij

  • 100% biologische boekweit
  • Glutenvrij 
  • Zonder toevoegingen
  • 9,6 eiwitten per 100 gram vlokken!
  • Voedzaam & licht verteerbaar


Ingrediënten: boekweit vlokken*

*Biologische oorsprong.


Boekweitvlokken voor een gezond en glutenvrij ontbijt

Boekweit is een zaad en geen graan. Hierdoor zijn boekweitvlokken van nature glutenvrij. Omdat boekweit vlokken in structuur veel lijken op graanvlokken zoals havervlokken en speltvlokken is het een mooi glutenvrij voedingsproduct. De Nederlandse graanpletterij Van der Halm plet en verpakt de boekweit op een speciale glutenvrije afdeling zodat er geen kruisbesmetting kan plaatsvinden.

Wist je dat boekweit gezond is? Het staat in de schijf van 5 en is een mooie gezonde toevoeging aan je ontbijt. Boekweit vlokken zijn een bron van plantaardige eiwitten, de nodige koolhydraten voor langdurige energie en zijn een bron van vitamine B1 en B6.

Kortom met boekweit vlokken kun je gerust een glutenvrije pap maken voor het ontbijt, toevoegen aan een shake of yoghurt.


Allergie informatie

Kan sporen bevatten van; NOTEN, SOJA.

Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 1530 kJ / 365 kcal
  • Eiwitten 18 g
  • Koolhydraten 49 g
  • Vezels 14 g
  • waarvan suikers 1,3 g
  • Vetten 7,6 g
Mineralen
  • Natrium 0,012 g
Beoordelingen