Italiaanse kruiden

  • Heerlijke Italiaanse kruidenmix
  • 100% pure kruiden
  • Authentieke smaak
  • Smaakmaker voor pasta, pizza of als topping
  • Verpakt in handige hersluitbare pot


Ingrediënten: marjoraan, tijm, oregano, rozemarijn, basilicum, bonenkruid, uien, paprika.


Italiaanse smaakmaker voor pasta, pizza, brood en meer

Met behulp van deze Italiaanse kruiden breng je de authentieke smaak van Italie naar je keuken. De combinatie van kruiden zoals basilicum, oregano, tijm en rozemarijn geven een heerlijke toevoeging aan je favoriete gerechten. Breng snel en gemakkelijk je pasta op smaak door wat Italiaanse kruiden mee te laten sudderen in de pasta saus.

Je kunt  de Italiaanse kruiden natuurlijk ook goed gebruiken als smaakmaker voor sauzen, marinades of als topping voor versgebakken pizza en focaccia brood.

Italiaanse marinade maken 

Wil je voor vis, kip of groenten een gezonde marinade maken van natuurlijk ingrediënten? Dan is dit een makkelijk recept!

De benodigde ingrediënten:

  • 4 eetlepels olijfolie 
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 2 theelepels Italiaanse kruidenmix
  • 2 eetlepels citroensap
  • Snufje zout en peper naar smaak
  • Kom


Bereiding marinade:

  1. Meng in een kom de olijfolie, knoflook, Italiaanse kruidenmix en citroensap goed door elkaar heen.
  2. Voeg naar smaak wat zout en peper toe en meng alles nog een keer goed door.
  3. Proef de marinade en breng naar smaak nog wat meer kruiden of specerijen toe.
  4. Leg de ingredienten die je wilt marineren in een bak of kom en giet de marinade eroverheen. Zorg ervoor dat de marinade alles volledig bedekt. Dek de schaal of kom af. Je kunt eventueel ook een plastic zak gebruiken die je afsluit waarin de producten kunnen marineren.
  5. Laat minimaal 30 minuten tot 4 uur marineren in de koelkast zodat de smaken goed in kunnen trekken.
  6. Haal de ingrediënten uit de marinade wanneer je deze wilt gaan grillen of bakken, indien nodig dep je ze wat af. In de oven of op de barbecue en smullen maar!




Beoordelingen