Knapperig lekker
Ingrediënten: pompoenpitten, zonnebloempitten, pijnboompitten
Met onze carpaccio pitten mix maak je gemakkelijk en snel de perfecte carpaccio. Deze kant-en-klare mix bevat een klein deel pijnboompitten, slim aangevuld met zonnebloempitten en pompoenpitten. Zo profiteer je van meer smaak, een betere prijs en dezelfde knapperige bite waar carpaccio om bekend staat.
Speciaal voor restaurants, cateraars en keukens waar snelheid en kwaliteit tellen:
Kant-en-klaar – geen voorbereidingen, direct te gebruiken.
Voordelig alternatief – minder afhankelijk van dure pijnboompitten, zonder in te leveren op smaak.
Knapperige structuur – mix van pompoen, zonnebloem en pijnboompitten geeft de carpaccio een luxe uitstraling.
Veelzijdig inzetbaar – niet alleen voor carpaccio, maar ook voor salades, pasta’s en broodjes.
Bestrooi de runder of bietencarpaccio met de pitten mix, voeg rucola en Parmezaanse kaas toe en maak af met wat truffelmayonaise. Dankzij de zonnebloem- pijnboom en pompoenpitten krijgt het gerecht een rijke, nootachtige smaak die perfect combineert met zowel vlees als vegetarische carpaccio’s.
Met deze carpaccio topping bespaar je kosten én serveer je keer op keer een gerecht met luxe uitstraling en heerlijke crunch.
Kan mogelijk sporen bevatten van NOTEN, PINDA'S, GLUTEN.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.