Choco hazelnootpasta bio

Biologisch & glutenvrij

Bio
Vegan
Glutenvrij
OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
  • Altijd lekker vers zoals op de markt
  • Al 50 jaar dé notenspecialist
  • De beste kwaliteit voor marktprijzen
Bastian Boer
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten

Biologische choco hazelnootpasta

  • Glutenvrij & biologisch
  • Vegan broodbeleg
  • Alleen gezoet met kokosbloesemsuiker
  • Vrij van palmolie
  • Zoete verwennerij voor op brood, crackers of pannenkoeken. 


Inhoud: 250 gram in glazen pot.

Ingredienten: kokosbloesemsuiker* (Indonesië), 22% HAZELNOOTPASTA* (Italie), zonnebloemolie* (Italie), 8% magere cacaopoeder* (Nederland), rijstmeel* (Italie), cacaoboter* (Zuid-Amerika), emulgator: zonnebloemlecithine* (India), vanille- extract* (Madagaskar) 

*= van biologische landbouw


Melkchocolade hazelnootpasta vrij van palmolie

De choco hazelnootpasta van Terrasana is biologisch, vegan en vrij van gluten én palmolie! De chocoladepasta is door gebruik van kokossuiker en vanille extract lekker zoet met voldoende smaaktonen van hazelnoten en cacao. 

Lekker als biologisch beleg op brood, crackers of pannenkoeken.


Allergie informatie

Bevat HAZELNOTEN.

Kan mogelijk sporen van andere NOTEN bevatten.


Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 2171 kJ / 521 kcal
  • Eiwitten 6.5 g
  • Koolhydraten 51 g
  • Vezels 4 g
  • waarvan suikers 41 g
  • Vetten 32 g
  • verzadigde vetten 4.2 g
Mineralen
  • Zout 0.02 g
  • Natrium 8 mg
Houdbaarheid

Ongebrande noten

Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.

Gebrande noten

Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.

Chocolade

Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.

Pindakaas & Notenpasta's

Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.

Gedroogd fruit

De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.

Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.

Beoordelingen
Over Bas Boer Noten

De familie Boer weet alles over noten.

Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.

Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.

In de video zie je ons ambachtelijke proces.