Zoet & krokant
Ingrediënten: witte chocolade (suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, WEIpoeder (MELK), emulgator: E322 (SOJA), natuurlijk vanille aroma)
AARDBEIEN (4,9%) (gevriesdroogd), glucose siroop, aroma (YOGHURT) (1%), YOGHURT poeder (MELK), zonnebloemolie, glansmiddelen: E414, E904.
Ben jij ook zo dol op witte chocolade? Dan vind je deze witte chocolade aardbeien vast een ware traktatie! Door de zoetheid van de witte chocolade en de frisse fruitige twist van de gevriesdroogde aardbeien ontstaat er een zoet frisse chocolade verwennerij.
Gevriesdroogde aardbeien zijn licht en knapperig doordat ze geen vocht meer bevatten zoals verse aardbeien hebben ze een zeer pure zoet frisse aardbeien smaak. En dat aardbeien onwijs goed smaken met chocolade dat is geen geheim!
Tip, probeer ook eens onze andere witte chocolade producten zoals;
Bevat AARDBEIEN, MELK.
Kan sporen bevatten van NOTEN, PINDA'S.
Verpakt in een omgeving waar ook gluten worden verwerkt.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.