Witte chocolade druppels
- Echte callebaut callets (druppels)
- Heerlijke romige witte chocolade
- Topkwaliteit witte chocolade
- Ideaal om te smelten
- W2 28% Callebaut
Ingrediënten: suiker, cacaomassa; cacaoboter, volle MELKpoeder, SOJAlecithine, natuurlijk vanille aroma.
Witte chocolade druppels om mee te bakken
Witte chocolade druppels zijn lekker romig van smaak en zijn ook wel bekende als witte chocolade callets. Omdat deze choco druppels door de enige echte chocolademakers van Barry Callebaut worden gemaakt zijn ze heerlijk romig en zacht op de tong!
- Gebruik de witte chocolade druppels als smeltchocolade als topping over je heerlijk zelfgebakken taart, muffins, cake, ijstaart.
- Wist je dat je door de witte chocolade druppels au-bain-maurie te smelten ook heerlijke witte chocolademelk kunt maken?
Soorten chocolade druppels & callets
Wist je dat we behalve witte druppels nog meerdere soorten chocolade druppels en callebaut producten hebben? Hieronder een idee van wat we hebben:
- Melk chocolade druppels
- Pure chocolade druppels met een cacaogehalte van 54,5%
- Extra pure chocolade druppels, 80% cacao!
- Grove callebaut hagelslag (granella) gemengd in wit/melk/puur