Chocoladereep Callebaut puur

100% Callebaut

OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • 10x échte verkooppunten
  • Gratis afhalen
Bastian Boer
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten

Chocoladereep puur massief

  • Echte Callebaut chocolade
  • Massieve chocolade reep
  • 54,5% cacao
  • Gemaakt in onze eigen chocolade afdeling
  • Lekker voor jezelf of om te delen


Ingrediënten: suiker, cacaomassa, cacaomassa, emulgator: SOJA-lecithine, aroma, natuurlijk vanille aroma.


Heerlijke chocolade van 54,5% pure Callebaut

Wij zijn dol op chocolade. Een eigen chocolade afdeling binnen ons Bas Boer Noten bedrijf kon dan ook niet uitblijven. Door uitsluitend te werken met premium chocoladevan Callebaut is ook deze chocoladereep onweerstaanbaar lekker. Op zoek naar een andere callebaut chocoladereep met een bijzonder twist? Probeer dan ook eens de amandel pistache chocoladereep of de zoet pittige pure chocoladereep.

Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 2242 Kj - 536 kcal
  • Eiwitten 6 gram
  • Koolhydraten 57 gram
  • Vetten 30,8 gram
  • verzadigde vetten 18,5 gram
Mineralen
  • Zout 0,16 gram
Houdbaarheid

Ongebrande noten

Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.

Gebrande noten

Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.

Chocolade

Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.

Pindakaas & Notenpasta's

Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.

Gedroogd fruit

De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.

Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.

Beoordelingen
Over Bas Boer Noten

De familie Boer weet alles over noten.

Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.

Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.

In de video zie je ons ambachtelijke proces.