Chocoladereep pinda rozijn puur

Zacht & crunchy 

Nieuw
OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • 10x échte verkooppunten
  • Gratis afhalen
Bastian Boer
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten

Pure Chocoladereep pinda rozijn

  • Premium Callebaut chocolade 
  • 54,5% cacao
  • Rijkelijk gevuld met vers gebrande pinda's
  • Tjokvol zachte grote rozijnen & cranberries
  • Zacht en knapperig tegelijk

Ingrediënten: cacaomassa, cacaoboter, cacaopoeder, suiker, natuurlijke vanille, SOJA-lecithine, PINDA, rozijnen jumbo(sulfiet, <01% zonnebloemolie, cranberries (rietsuiker)


Pure chocolade met knapperige bite en zachte zoetheid

Deze pure chocolade van Callebaut is de basis voor een smaakvolle chocoladereep. Door te kiezen als basisingredient voor een percentage van 54,5% chocolade is de reep niet zo zoet als bij melkchocolade en proef je voldoende cacao tonen zonder de echte bitterheid die bij 70% cacao repen te proeven is. 

De heerlijke knapperige pinda's, die wij vers branden in onze eigen oven aangevuld met de frisse grote gele rozijnen, van nature zoete blauwe rozijnen en de gedroogde cranberry stukjes maken deze reep een echte chocolade verwennerij. De pinda's geven de reep een crunchy twist, de rozijnen en cranberries een extra zachtheid met tonen van zoet en fris. 

Een ander bijkomend voordeel van deze reep? Doordat de chocoladereep ruim 250 gram weegt is die extra groot en bij uitstek geschikt om te delen of als cadeautje!

  • Tip: we hebben deze heerlijke chocoladereep uiteraard ook in melkchocolade variant!



Allergie informatie

Bevat PINDA, SOJA.

Kan mogelijk sporen bevatten van NOTEN, MELK. 


Voedingswaarde
Houdbaarheid

Ongebrande noten

Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.

Gebrande noten

Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.

Chocolade

Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.

Pindakaas & Notenpasta's

Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.

Gedroogd fruit

De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.

Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.

Beoordelingen
Over Bas Boer Noten

De familie Boer weet alles over noten.

Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.

Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.

In de video zie je ons ambachtelijke proces.