Zacht & crunchy
Ingrediënten: cacaomassa, cacaoboter, cacaopoeder, suiker, natuurlijke vanille, SOJA-lecithine, PINDA, rozijnen jumbo(sulfiet, <01% zonnebloemolie, cranberries (rietsuiker)
Deze pure chocolade van Callebaut is de basis voor een smaakvolle chocoladereep. Door te kiezen als basisingredient voor een percentage van 54,5% chocolade is de reep niet zo zoet als bij melkchocolade en proef je voldoende cacao tonen zonder de echte bitterheid die bij 70% cacao repen te proeven is.
De heerlijke knapperige pinda's, die wij vers branden in onze eigen oven aangevuld met de frisse grote gele rozijnen, van nature zoete blauwe rozijnen en de gedroogde cranberry stukjes maken deze reep een echte chocolade verwennerij. De pinda's geven de reep een crunchy twist, de rozijnen en cranberries een extra zachtheid met tonen van zoet en fris.
Een ander bijkomend voordeel van deze reep? Doordat de chocoladereep ruim 250 gram weegt is die extra groot en bij uitstek geschikt om te delen of als cadeautje!
Bevat PINDA, SOJA.
Kan mogelijk sporen bevatten van NOTEN, MELK.
Ongebrande noten
Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.
Gebrande noten
Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.
Chocolade
Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.
Pindakaas & Notenpasta's
Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.
Gedroogd fruit
De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.
Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.
De familie Boer weet alles over noten.
Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.
Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.