Chocolade reep 85% puur

100% bio

Bio
Vegan
OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • 10x échte verkooppunten
  • Gratis afhalen
Bastian Boer
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten

Biologische chocolade reep 85% cacao

  • 100% biologisch
  • Ten minste 86% cacao
  • Krachtige pure chocoladereep
  • Minimaal gezoet met ruwe rietsuiker
  • Slechts 20,4 gr koolhydraten per reep


Inhoud: 100 gram 

Ingrediënten: Cacaomassa*, cacaoboter*, ruwe rietsuiker*. 

* van biologische landbouw

Non-eu agriculture


Extra donkere chocolade reep

Dat Vivant heerlijke chocolade repen maakt dat weten we. Ben je dol op extra pure chocolade? Dan is deze reep met 85% cacao zeker iets voor jou! Intense chocolade smaak gecombineerd met aanzienlijk minder suiker en 100% biologische ingrediënten. Met slechts 14 gram suiker op 1 hele reep en dat de reep uit slechts 3 biologische ingredienten bestaat maakt dat deze chocoladereep  ook geschikt is een gezonde levensstijl. 


Allergie informatie

Kan sporen bevatten van NOTEN, GLUTEN, MELK. 

Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 2564 kJ / 621 kcal
  • Eiwitten 8,2 gram
  • Koolhydraten 20,4 gram
  • waarvan suikers 14 gram
  • Vetten 53,3 gram
  • verzadigde vetten 33,6 gram
Mineralen
  • Zout 0,02 gram
Houdbaarheid

Ongebrande noten

Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.

Gebrande noten

Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.

Chocolade

Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.

Pindakaas & Notenpasta's

Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.

Gedroogd fruit

De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.

Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.

Beoordelingen
Over Bas Boer Noten

De familie Boer weet alles over noten.

Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.

Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.

In de video zie je ons ambachtelijke proces.