Pindarotsjes melkchocolade extra luxe

Ambachtelijk & Callebaut

OP VOORRAADWerkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis verzending v.a. € 35 (€45 BE/DE)
Waarom Bas Boer Noten?
  • Altijd lekker vers zoals op de markt
  • Al 50 jaar dé notenspecialist
  • De beste kwaliteit voor marktprijzen
Bastian Boer
“Mijn vader begon in 1974 op de markt, deze 50+ jaar ervaring proef je echt terug in onze eerlijke producten!”
Bastian Boer
Eigenaar Bas Boer Noten

Extra luxe melkchocolade pindarotsjes

  • Luxe Callebaut chocolade 
  • Ambachtelijk en handgemaakt
  • Tjokvol vers gebrande Bas Boer pinda's
  • Extra groot van stuk
  • Een verrassende traktatie voor jezelf of om cadeau te geven


Ingrediënten: 823 melkchocolade Callebaut (suiker, cacaomassa, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaomassa, soja-lecithine, vanille aroma), PINDA'S (PINDA-olie). 


Bas Boer Noten en ambachtelijk gemaakte pindarotsjes 

Naast het ambacht in onze vers gebrande noten pinda's zijn wij nu ook trotse makers van deze luxe pindarotsjes. Onze handgemaakte ambachtelijke pindarotsjes zijn gemaakt van de allerbeste  kwaliteit Callebaut chocolade. Dit in combinatie met vers gebrande pinda's mengen wij tot een uniek Bas Boer noten recept.  Kortom extra veel chocolade, extra veel pinda's en extra veel smaak en bite!

Deze luxe gemaakte pindarotsjes zijn een lust voor het oog en een ware smaaksensatie in de mond. Voor alle chocoladeliefhebbers die dol zijn op de combinatie van vers gebrande pinda's of noten in combinatie met chocolade.

Tip: de pindarotsen worden verpakt in een luxe doosje. Zo is dit een ultieme verwennerij voor jezelf of een ander!

Voedingswaarde
Houdbaarheid

Ongebrande noten

Wij zetten een houdbaarheidsdatum (T.H.T.) van 6 tot 9 maanden op onze verpakkingen. De ongebrande noten zijn dus minimaal houdbaar tot de aangegeven datum. Mits de noten na gebruik luchtdicht en op een koele, donkere plek bewaard worden (<18 graden), kun je er zelfs nog tot maanden ná de T.H.T. datum van genieten.

Gebrande noten

Onze gebrande noten worden dagelijks vers gebrand op 150 graden. Dit geeft ze de knapperige bite. We verpakken ze in hersluitbare zakken en geven een T.H.T. van 3 maanden mee. Bewaar de noten luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden) om ook na deze houdbaarheidsdatum van hun smaak te genieten.

Chocolade

Onze chocolade heeft een T.H.T. van 9 tot 12 maanden. Bewaar de chocolade luchtdicht en op een koele, donkere plek (<18 graden). Zo blijft de chocolade nog langer goed, zelfs na de aangegeven houdbaarheidsdatum.

Pindakaas & Notenpasta's

Na productie minimaal 6 maanden houdbaar. Het olielaagje wat er bovenop ontstaat van nature, gewoon even goed doorroeren en smullen maar! Bewaar buiten de koelkast, bij voorkeur in een donkere lade of kast.

Gedroogd fruit

De aangegeven T.H.T. is de minimale houdbaarheidsdatum mits afgesloten na gebruik en donker en koel (<16 graden) bewaard.

Bewaar gedroogd fruit in de periode tussen mei en september bij voorkeur standaard in de koelkast om motjes en andere fruitvliegjes te voorkomen.

Beoordelingen
Over Bas Boer Noten

De familie Boer weet alles over noten.

Bas Boer begon in 1974 met een kraam met noten en zuidvruchten op de Rotterdamse markt.

Vandaag de dag heeft de nieuwe generatie notenspecialisten, Bas jr en Hania het overgenomen. Naast onze uitgebreide webshop staan we ook nog steeds wekelijks op 11x vaste weekmarkten in Zuid-Holland.

In de video zie je ons ambachtelijke proces.