Cacao

Cacao, is een van de meest geliefde natuurproducten wereldwijd! Pure cacao is gezond en de basis om heerlijke chocolade recepten mee te maken. Van cacaopoeder en cacaoboter tot 99% pure cacao repen!

Cacao
10 product(en)
Cacaopoeder puur & biologisch100% biologische magere cacaopoeder0% toevoegingen11 gram vet ..

Puur & biologisch

Nu vanaf 150 gram
3,50
Cacao kokos mixtjokvol lekkere en pure ingrediëntenAnti-oxidanten & gezonde vettenLekker door ee..

Puur & lekker

Nu vanaf 250 gram
4,74
Cacao nibs raw & puur 100% puur0% toevoegingenTjokvol anti-oxidantenDe basis voor het maken v..

100% puur

Nu vanaf 350 gram
7,99
Biologische cacao nibs 100% biologischBron van anti-oxidantenLekker door baksels, yoghurt en mues..

100% biologisch

Nu vanaf 150 gram
5,95
Cacaobonen raw & bio 100% biologische cacao bonen 100% puur & raw  Bron van a..

Biologisch

Nu vanaf 200 gram
10,00
Cacaoboter druppels100% pure cacaoboter callets0% toevoegingenDe basis voor het maken van chocolade0..

100% puur

Nu vanaf 250 gram
9,95
99% Biologische chocoladereep100% biologisch99% cacaoIntense & krachtige cacao smaak1% natuurlij..

Biologisch & puur

Nu vanaf 1 verpakking
2,75
Cacaopoeder Callebaut 5 kiloPure Callebaut cacaopoederBulk cacaopoeder zakIdeaal voor zakelijke afne..

100% puur

Nu vanaf 5 kilo
99,95
Cacaomassa100% puur cacao0% toevoegingenEchte Callebaut kwaliteitHandig easy melt druppels om makkel..

100% cacao

Nu vanaf 250 gram
7,50
Cacaopoeder raw en biologisch100% biologisch cacaopoederRauw cacaopoederBron van anti-oxidanten..

Raw & biologisch

Nu vanaf 200 gram
7,99
    Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

    Cacao producten

    Cacao is het ingredient om heerlijke chocolade mee te maken. Cacao is de verzamelnaam voor cacaopoeder, cacaoboter, cacao nibs en cacaobonen. 

    Cacao heeft een bijzondere smaak en rauwe cacao is daarnaast ook nog eens bijzonder gezond.

    Cacao gezond en lekker

    Cacaopoeder of rauwe cacao is oprecht een superfood. Dit komt door de onverzadigde vetten maar vooral ook door de verscheidenheid aan anti-oxidanten die cacao rijk is. De anti-oxidanten in cacao zijn zowel goed voor je lichaam als hart-en bloedvaten maar ook voor het aanmaken van stofjes waardoor je je mentaal beter voelt. Hierdoor wordt chocolade en cacao ook vaak gepromoot als tussendoortje waar je gelukkig van wordt!

    Cacao gebruiken

    Cacaopoeder, kan je ook makkelijk toevoegen aan kwark of yoghurt om net een extra smaak te geven. Daarnaast is cacao natuurlijk de basis voor chocolade muffins, chocolade taart, chocolade cake, chocolade toetjes, chocolademelk en andere lekkere chocolade producten. Vaak wordt er dan gekozen om al kant-en-klare ingredienten te gebruiken zoals de chocolade druppels.

    Cacao nibs worden ook veel gebruikt als decoratie en topping over gezonde ontbijtjes en smoothies.