Droog geroosterd
Ingrediënten: geroosterd SESAMzaad*
*biologische oorsprong
Sesamzaadjes kan je op veel verschillende manieren eten en verwerken in recepten. Van gepeld sesamzaad, ongepeld sesamzaad en zwart sesamzaad. Het verschil is dat deze droog geroosterde sesamzaadjes door het roosteren nog meer smaak hebben en je gerecht meteen een lekkere sesam bite geven. Geroosterd sesamzaad wordt zowel gebruikt als topping over salades met stukjes vlees of vis als in de Oosterse en Aziatische keuken.
Je kunt geroosterd sesamzaad als laatste toevoeging garneren over je favoriete recept voor een extra hartige bite, meer smaak en ter decoratie.
Ben jij dol op tahin? Dan zijn deze kant-en-klare geroosterde sesamzaadjes ideaal om te gebruiken. Doordat ze al geroosterd zijn kan je direct beginnen met je receptje voor tahin en de sesamzaadjes te malen. Door het droog roosteren komen de olies in de sesamzaadjes vrij en krijgt je tahin meer smaak dan wanneer je niet geroosterd sesamzaad gebruikt!
Allergie informatie
Bevat SESAM.