Pijnboompitten

Puur & ongebrand

Pijnboompitten

  • Lekker over een salade of carpaccio
  • Bron van gezonde vetten en eiwitten
  • Combineer met parmezaanse kaas & sla
  • Tip: even kort roosteren zonder olie en garneer over salade of gerecht!


Rooster je ongebrande pijnboompitten

Pijnboompitten kunnen zo gegeten worden, maar kunnen ook kort geroosterd worden in een

droge koekenpan. Zo wordt de smaak wat sterker en krijgen ze een lekkere knapperige bite.

Strooi de pijnboompitten over een salade of meng ze met een handje ongebrande noten en

zaden voor een gezond tussendoortje.


Bas Boer tip: probeer ook eens de pompoenpitten!


Oorsprong

Azië

Allergie informatie

Van nature glutenvrij. Verpakt in een bedrijf waar ook noten, pinda's en gluten worden verwerkt.

Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 2817 kJ / 673 kcal
  • Eiwitten 13,7g
  • Koolhydraten 13,1g
  • Vezels 3,7g
  • waarvan suikers 3,6g
  • Vetten 68,4g
  • verzadigde vetten 4,9g
  • enkelvoudige onverzadigde vetten 18,8g
  • meervoudig onverzadigde vetten 34,1g
Mineralen
  • Zout 0,01g
Beoordelingen