Biologische glutenvrije havermout 

  • 100% biologisch
  • 100% glutenvrij
  • Merk: Van der Halm
  • Bron van vezels
  • Langzame koolhydraten voor een voedzaam ontbijt


Inhoud:  750 gram glutenvrije havermout*

* Biologische oorsprong


Is haver altijd glutenvrij?

Haver is van nature een glutenvrij graan. Echter wordt de bewerking zoals het malen en pletten om de haver klaar te maken voor de consumptie altijd gedaan in fabrieken die verschillende soorten granen bewerken en pletten. Door de laatste jaren heen zijn er steeds meer graan pletterijen gekomen met een aparte afgesloten afdeling waar enkel granen worden bewerkt die glutenvrij zijn. Door deze volledige afscheiding van de productie van glutenvrij haver en andere soorten glutenvrije granen kan met zekerheid gezegd worden; deze havermout is glutenvrij!

  • Wist je dat het glutenvrije havermout wat wij verkopen niet alleen glutenvrij maar ook biologisch is?


Glutenvrij havermout kopen

Wanneer je een intolerantie voor gluten hebt, een gluten allergie weet je hoe belangrijk het is om te kiezen voor glutenvrije producten. Zeker als je snel heftig reageert is het belangrijk dat er 100% zekerheid is en het glutenvrije ingrediënt geen kruisbesmetting heeft gehad met andere gluten bevattende granen. 

Doordat wij de kleinere verpakkingen kant-en-klaar inkopen bij de Nederlandse graanpletterij Van der Halm, die inmiddels een volledig gespecialiseerde glutenvrije fabriek heeft weten we zeker dat we onze klanten glutenvrij havermout kunnen leveren in verpakkingen van 750 gram.

Voedingswaarde
Voedingswaarde (per 100 gram)
  • Energie 1595 kJ / 381Kcal
  • Eiwitten 13,5 g
  • Koolhydraten 62 g
  • Vezels 10 g
  • waarvan suikers 1 g
  • Vetten 7,0 g
  • verzadigde vetten 1,2 g
Mineralen
  • Zout 0,013 g
Beoordelingen