Amandel splits

  • Gehalveerde amandelen
  • Geblancheerd
  • Ongebrand & ongezouten
  • Ideaal om te gebruiken ter decoratie van taart, gebak, koek, cake en gevulde speculaas


Ingrediënten: AMANDELEN zonder vlies


Amandel splits gebruiken

Amandel splits zijn een veelgebruikt ingredient in bakkerijen. Amandel splits zijn eigenlijk witte geblancheerde amandelen die zijn gehalveerd oftewel gesplit.

Bakkers gebruiken amandel splits graag ter decoratie over speculaaskoeken. Doordat ze gehalveerd zijn en dus wat dikker dan amandelschaafsel heb je meer bite. Daarnaast worden amandel splits ook steeds meer gebruikt door chocolatiers. 

Natuurlijk zijn amandelsplits niet alleen voor de proffesionele bakker of kok te gebruiken. Je kunt ze zelf ook gebruiken als basis van je granola, muesli, over een salade of over je zelfgebakken cake of muffin. Omdat de amandelsplits nog niet gebrand of geroosterd zijn kan je ze nog mee bakken in de oven. Hierdoor worden ze extra krokant en krijg je een lekkere amandelsmaak.


Allergie informatie

Bevat AMANDELNOTEN

Verpakt in een bedrijf waar ook PINDA'S, NOTEN, GLUTEN, LACTOSE wordt verwerkt.

Beoordelingen